Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2020
EVENIMENTE RECOMANDATE
OFERTE SPECIALE
SCHI sejur skipass inclus
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Senior Voyage
Shopping prin lume
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
City Break - City Break cu avionul - AMSTERDAM Inapoi
Descriere
Amsterdam este capitala Olandei si cel mai mare oras din Olanda, situat în provincia Olanda de Nord, în partea de vest a tarii. Orasul, care a avut o populatie (inclusiv suburbiile) de 1,36 milioane la 1 ianuarie 2008, cuprinde partea de nord a Randstad, a sasea cea mai mare zona metropolitana din Europa, cu o populatie de aproximativ 6,7 milioane.
Numele sau este derivat din Amstellerdam, indicativ de origine al orasului: un baraj pe raul Amstel. Initial doar un sat mic de pescuit, la sfarsitul secolului al XII-lea Amsterdam a devenit unul dintre cele mai importante porturi din lume, ca urmare a evolutiei sale extraordinare in domeniul comertului. In acest timp, orasul a devenit centru financiar si al industriei de diamante.  In secolele XIX si XX, orasul s-a extins si s-au format multe cartiere noi si suburbii.
Orasul este capitala financiara si culturala a Olandei. Multe institutii mari din Olanda au sediul acolo inclusiv Philips si ING. Amsterdam Stock Exchange, cea mai veche bursa de valori din lume, este situata în centrul orasului . Principalele atractii istorice din Amsterdam, inclusiv canalele, Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh, Schitul Amsterdam, Casa Anne Frank, si numeroasele sale magazine de canabis si de cafea atrag mai mult de 3,66 milioane de vizitatori anual.
Citeşte mai mult
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
AUSTRIA EGIPT THAILANDA TUNISIA MALDIVE
DUBAI TURCIA VIETNAM MALAEZIA Caraibe