Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2021
OFERTE SPECIALE
REVELION
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Europa
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Europa - AUSTRIA - SalzburgerLand Inapoi
Descriere
Regiunea Salzburg reprezintă o destinaţie de top pentru o vacanţă la schi în Austria. Aceasta şi-a câştigat o reputaţie excelentă în ceea ce priveşte peisajele montane, pârtiile sale aflate într-o foarte bună condiţie, precum şi schiatul în sine, un sport iubit de locuitorii acestei ţări şi de străini deopotrivă. Astfel, Alpii au devenit unul dintre cele mai importante centre de schi din lume. 
Sezonul de schi în Salzburg este între decembrie şi martie.   Un avantaj al regiunii Salzburg constă în faptul că poţi sta o săptămână la acelaşi hotel şi să schiezi în fiecare zi în altă staţiune montană, distanţele dintre părţii fiind rezonabile.  Sporturile de iarnă sunt numeroase, de la schi la snowboarding, patinaj, cross-country, tobogganing, săniuş etc. 
Pe lângă pârtiile de schi din zona Salzburg, în unele locuri în partea sudică există , foarte plăcute pentru cei care îşi petrec vacanţa într-o staţiune montană de aici.
Piscinele cu apă termală sunt nu doar interioare, însă şi exterioare, în unele locuri, astfel încât poţi să faci baie în aer liber, la temperaturi de sub 0 grade.
Regiunea Salzburger Sportwelt are in total 352 km partii de schi la altitudini intre 650-2200 m deservite de 106 instalatii de transport pe cablu cu o capacitate de 140 000 pers/ora. 280 km partii sunt dotate cu tunuri de zapada.
Citeşte mai mult

Vizualizare harta marita
Momentan nu avem introduse oferte pentru aceasta destinatie. Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a primi o oferta personalizata.


Nume:
*
Email:
*
Mobil:
*
Destinatia:
Perioada aproximativa:
-
Buget estimativ:
Cerinte:
Va rugam sa ne precizati cat mai multe detalii despre serviciile solicitate, pentru a va putea pregati oferte cat mai apropiate de preferintele Dvs. De exemplu: configuratia camerelor( cati adulti si copii stau intr-o camera, respectiv varsta copiilor; orasul din care se prefera plecarea daca se doreste transport; numar de nopti la destinatie; tip de masa; tip de camera; categoria hotelului, cerinte speciale.

Inscriere la newsletter:
Cod:
*
Solicita oferta
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
EGIPT THAILANDA MADAGASCAR SEYCHELLES MAURITIUS
TUNISIA MALDIVE DUBAI TURCIA VIETNAM