Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
City Break
Detox
Honeymoon
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Europa
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Sejururi - MAROC Inapoi
Descriere

Maroc este monarhie. Numele oficial al țării este Regatul Maroc. Regele actual este Mohamed al VI-lea. Reprezintă unul din cele 3 regate rămase pe continentul Africa. Celelalte sunt Lesotho și Swaziland

Marocul se află în partea de Nord a Africii, având ieșire atât la Marea Mediterana, cât și la Oceanul Atlantic. Marocul este la o distanță de doar 13 km de Europa, prin strâmtoarea Gibraltar.

Cum ajungem?

Avionul. Călătoria cu avionul rămâne cea mai rapidă modalitate de a ajunge în Maroc, chiar dacă din România nu este zbor direct. Porțile aeriene de acces sunt aeroporturile din Casablanca, Fez și Marrakech. Se pot găsi conexiuni cu companii low-cost prin Paris, Milano, Londra sau Brussels.

Mașina și ferry. O variantă mult mai obositoare și mai lungă ar fi să conduci prin Europa și să traversezi strâmtoarea Gibraltar cu ferry-ul. Sau să zbori în sudul Spaniei și să treci strâmtoarea tot cu vaporul.

Totul depinde de cât timp dispui.

Citeşte mai mult
Plecare:
Tip hotel:
Sortare dupa:
Pret:
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
BULGARIA EGIPT REPUBLICA DOMINICANA TUNISIA MEXIC
MALDIVE DUBAI TURCIA GRECIA Zakynthos