Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA
Catalog tematic
Detox
Catalog exotic si deluxe
Europa
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Despre noi Inapoi

 

După părerea noastră, nimic nu se compară cu călătoritul,  să vezi locuri noi, să cunoști oameni sau să intri în contact cu noi culturi.

 

 

Agenţia MONDIAL HOLIDAY a luat naştere din această  pasiune pentru călătorii, dorind să ajute şi să încurajeze turiştii să descopere lumea prin experienţe noi.

 

Sediul social din CLUJ-NAPOCA, se află la doar cinci minute pe jos faţă de Iulius Mall, pe Strada Teodor Mihali nr 62.

The World is Yours!

Pachetele tailor made sunt specialitatea noastră, de aceea oricare ar fi ocazia sau tematica, vă puteţi baza pe recomandările şi experienţa noastră. Fie doriţi un bilet de avion, evadare pe un tărâm exotic, relaxare la mare/munte sau într-un spa, pachete de detoxifiere, o porție de adrenalină pe pârtiile de ski, honeymoon într-un loc special, o croazieră spre nicăieri, un circuit tematic, terapie de shopping prin lume, distracţie într-un parc de aventură, city break romantic, bilet la un eveniment sportiv/ muzical , intimitate într-o vilă sau casă de vacanţă , recomandare pentru un hotel boutique, adults only , cursuri de golf, etc, echipa noastră identifică cele mai bune variante pentru Dvs.

 

Echipa noastră energică are in ADN pasiunea pentru turism. Investim mult în pregătirea şi dezvoltarea echipei, participănd periodic la sesiuni de training, cursuri de dezvoltare personală, teambuilding-uri. Vizităm de asemenea anual mai multe destinaţii, dornici de a împărtăși cu toți clienții noștri aceste experiențe.

 
Filozoful St. Augustine spunea:
 
“Lumea este o carte, iar cei care nu calatoresc, citesc doar o singura pagina.”
 
Va invitam asadar sa parcurgem cat mai multe file ale acestei carti impreuna!
 

Cu drag,
Echipa Mondial Holiday

Recomandarea noastra