Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
City Break
Detox
Honeymoon
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Europa
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Termeni si conditii Inapoi

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI   www.mondial-holiday.ro
 
Site 
Site-ul vă este oferit de SC Mondial Air SRL, cu sediul  social în Cluj -Napoca, Str Teodor Mihali nr 62  România.
S.C. Mondial Air S.R.L. a creat Site-ul pentru informarea clienţilor, utilizarea acestui Site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea  Termenilor si condiţiilor de utilizare detaliate mai jos.
 
Informaţiile publicate pe Site
SC Mondial Air SRL oferă prin intermediul Site-ului informaţii cu titlu general, cu scop consultativ. Agenţia va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest Site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, SC Mondial Air SRL isi rezervă dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.
 
Proprietate intelectuală
Toate materialele de pe acest Site reprezintă proprietatea intelectuală a SC. Mondial Air SRL.  Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse. Totuşi, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe Site sau copierea fişierelor, pentru uz personal.
 
Legături către alte Site-uri 
Acest Site poate conţine legături către alte pagini web externe şi operate de alte părţi implicate. 
SC Mondial Air SRL nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web şi nu îşi asumă nici o responsabilitate în legatură cu acurateţea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părţilor implicate.  
 
Newsletter
Puteţi subscrie la newsletter-ul  care va fi trimis către adresa dumneavoastră de e-mail şi va include noutăţi şi oferte speciale precum şi alte informaţii. 
 
Protejarea informaţiei
SC Mondial Air SRL respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest Site. Această clauză stipulează ce informaţii poate colecta agenţia şi cum vor fi acestea folosite.
 
Legislaţie şi jurisdicţie - drept aplicabil
Prezentele condiţii de utilizare a site-ului SC Mondial Air SRL, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni si condiţii de utilizare a site-ului sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea Site-ului se supun dreptului intern român.  
 
Modificări ale Termenilor şi  condiţiilor
SC Mondial Air SRL îşi rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii şi condiţiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără notificare prealabilă catre utilizatori.

 

 

Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
BULGARIA EGIPT MAURITIUS TUNISIA MALDIVE
DUBAI TURCIA Zakynthos Rhodos Caraibe