Timisoara |    Tel: +40 (0) 256 457 457, 256 293 060  |  Mobil: +40 ( 0) 762 24 24 51 / 52  |  E-mail: travel@mondial-holiday.ro         Vizitati-ne pe         Cluj-Napoca | Tel: +40 (0) 264 430 470 | Mobil: +40 (0) 740 24 24 53 / 54 | E-mail: office@mondial-holiday.ro


Cautare rapida
Tara:
Tara:
Transport:
Cautare avansata
Catalog sezonier
EARLY BOOKING VARA 2021
OFERTE SPECIALE
Catalog tematic
Boutique & Adults Only
City Break
Croaziere
Detox
Fly and drive
Golf Resorts
Honeymoon
Parcuri de distractie
Spa & Wellness
Vacante pentru familii
Vile si case de vacanta
Catalog exotic si deluxe
Africa
America Centrala si de Sud
America de Nord
Asia
Australia si Noua Zeelanda
Europa
Insulele Pacificului
Marea Caraibilor
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
RAS AL KHAIMAH
Africa - TUNISIA Inapoi
Descriere

Tunisia este poarta de intrare in Africa, considerata chiar Europa Africii pentru aerul occidental. Din punct de vedere al suprafetei, e o tara mica, dar inglobeaza zone de desert si litoral cu nisip fin, dar si o multiculturalitate extrem de interesanta care si-a lasat amprenta asupra traiului oamenilor si bineinteles, al arhitecturii din tara. Sunt nu mai putin de 7 situri Unesco pe teritoriul Tunisiei si peste 1250 km de coasta cu nisip fin scaldat de Marea Mediterana.

In Tunisia se poate ajunge pe cele 3 aeroporturi principale: Tunis (capitala), Monastir, respectiv Hammamet, ultimele doua deservind zona de litoral. Turistii ajung in aceasta tara in preponderenta cu zboruri charter din principalele orase ale Romaniei, dar se poate ajunge si cu zboruri de linie: Air France, Turkish Airlines, Lufthansa + zborurile companiilor interne.

Citeşte mai mult

Vizualizare harta marita
Tip hotel:
Sortare dupa:
Pret:
Recomandarea noastra


Tarifele afisate includ  taxele de aeroport sau alte taxe obligatorii, dupa caz, valabile in momentul introducerii ofertelor!

top 10 destinatii
BULGARIA EGIPT REPUBLICA DOMINICANA TUNISIA MEXIC
MALDIVE DUBAI TURCIA GRECIA Zakynthos